Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması binalabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklehandan bu tür bapların en kocaman avantajı kötü sızdırmaması ve mukannen derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve basit bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayan bir anahtartır. Yangın çabucak yangın kaçış holüne yakın oluşturulan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Maşer beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i okumak dâhilin tıklayın.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi muhtevain ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya amil vermemesi derunin kapatılmalıdır.

Biröte şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve gönül güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Kaçış yürekin kullanılmasına onay maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en ev yangın kapısı basamak vâsiliği, konutlarda 100 mm’den ve gayrı konstrüksiyonlarda 125 mm' den az mümteni. Her kaçış merdiveninin her iki indinde örek, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm ahzüitai yapılmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Binalarda belirli standartlarda arsa alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Ayrıca geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım medarımaişetlemleri esnasında kullanıcılara vahim kolay sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında altın bir kriter olarak gösterilebilir.

İşyeri ve Ticari Binalar: İşyeri ve ticari binalar derunin yangın merdiveni zorunluluğu, yapı yüksekliğine sargılı olarak Genel olarak, 2023 seneı bakımından 30 metreden daha ali olan sorunyeri ve ticari binalarda yangın merdiveni ıztırari hale gelmektedir.

Yangın merdiveni bapları, yangına karşı koca peklik gösteren malzemelerden konstrüksiyonlmış olmalıdır. Genellikle yangına dayanıklı çelik veya ahşap malzemeler yeğleme

Report this wiki page